Korvat soi, pää on kuin tynnyrissä ja kun yritän puhua, niin yskänkohtaus yllättää.... Siis Kaikkien Kesäflunssien Äiti iski tulehduttaen kaikki mahdolliset pään röörit. Sitä nyt sairauslomalla poden ja ihmettelen, että miten tästä pääsisi oikein oikeaan lomakuntoon, kun ei tauti meinaa tokeentua ollenkaan. Onpahan nyt aikaa valmistaa keskeneräisiä töitä, sillä päätin kesäkuun alussa, etten tässä kuussa aloita  uusia käsitöitä, vaan yritän saada näitä UFO:ja valmiiksi.

Nettilehti Ullan 03/11 numerossa oli tavallista pienempi kolmiohuivi Eiku. Nimi oli puolensa vetävä, sana oli varsin tuttu. Oman huivini toteutin Villamokan Mokkasukka-langasta. Sinisen langan olin ostanut jo edelliskeväänä Turusta. Eikueiku tuli sanottua useammankin kerran reunan nyppyjä pähkäillessäni, sillä en tajunnut yhtään, miten kirjallisen ohjeen mukaan pitäisi tulla kuvan mukaisia nyppyjä. Lopulta tein omat versiot aiheesta, ne kelvatkoon.

Sopivan kokoinen siitä tuli kaulahuiviksi ensi talven kylmille. Samaa lankaa on vielä jäljellä, josko kehittelisi vielä jonkinlainen pipon seuraksi. Sitten kun tämä uusien töiden aloituskielto loppuu...

Kevään Suuri Käsityölehden 4/2012 numerossa iski silmään jotensakin kivan näköinen boleron tai mikä lie hartianlämmittimen malli. Mallivirkkauskaan ei näyttänyt liian kukkaistyttömäiseltä, joten innostus heräsi. Ohjeessa mainittua lankaa minulla ei ollut, mutta varastosta löytyi vastaavan paksuista Cascaden Pima Silk-lankaa juuri sopiva määrä. Lanka tuntui mukavalta käsitellä ja väri sopi hyvin aiemmin ompelemaani mekkoon. Lopputulos näyttää tällaiselta.

Seuraavaksi keskeneräisten kasassa on valmistumassa jotain punaista.... Muuten, päätin myös, etten osta kesäkuussa yhtään lisää lankaa. Vielä pari päivää, sitten koittaa loma, heinäkuu ja avoinna olevat lanka-apajat, jeee!!