Kokeilevan käsityön portfolio on melkein valmis, muutamaa kuvaa odotan vielä Ifolorilta. Teos pitäisi palauttaa ensi keskiviikkona, joten pikkasen jänskättää tuleeko kuvat ajoissa. Tänään sain tehtyä portfolion kannet, pitkästä aikaa tilkkutyönä. Tilkuiksi valitsin mallipalat, joiden avulla olin kurssilla opettanut tilkkutyötä. Aluksi ompelu oli hirrrveen kankean tuntuista, liekö syynä pitkä aika edellisestä tilkuttelusta. No, pääsin kuitenkin alkuun ja pikkuhiljaa homma alkoi sujua. Loppu menikin sitten ihan tuosta noin vaan Cool

Portfolioni on kolmelta vuodelta tavaraa pullollaan ja kansio on kuin tiine sika. Siksi ompelin kansiin kiinnitysnauhat, jotta paketista saisi edes jotenkin säällisen näköisen.

Taakse ompelin itse värjäämääni kangasta, mutta sen mitta ei ihan riittänyt. Reunaan piti ympätä lisää, joten kiinnitin sinne kuviokankaita vähän eri näköisin palasin.

Kansion sisäpuoliset pujotuspalat näyttävät tältä.

Alunperin olin kuvitellut tekeväni kansista enempi violetit, mutta kuinka ollakaan, niistä tulikin viheriäiset. Semmosta sattuu.