Jos joku ei ole vielä huomannut, niin tunnustan nyt, että pinkki kuuluu ehdottomasti lempiväreihini. Cookie A:n kirjasta väsäsin sen toisen mallin mukaiset sukat, pinkit tietty.

Pitsiä ja palmikkoa sekaisin. En erityisesti pidä palmikkoneuleen teosta, sekoilen aina sen "ylimääräisen" palmikkopuikon kanssa. Tässä niitä tarvittiin vielä kaksi yhtäaikaa, mutta onneksi suhteellisen harvaan tahtiin. Lanka on aivan ihanan tuntuista Cascade Heritagea, se suorastaan hellii jalkaa. Cookie A:n ohjeissa kuviot jatkuvat mukavasti kantalapun puolelle.  On muuten vaikeaa ottaa omista jaloista kuvaa, apulaiskuvaajaa ei nyt sattunut paikalle. Pysyin sentään pystyssä.

Viime kesänä Novitan maailman suurimman virkatun tilkkupeitto-tempaukseen otti osaa myös käsityökerhomme Kokeelevat Koffelit. Siitä jäi hinku päälle. Niinpä mummonneliöitä syntyi ensin tunikallinen , sen jälkeen talven ja kevään aikana torkkupeitollinen. Pinkkiä löytyy tuostakin, Novita 7 veljestä Raita on lankana. Melkein kaikki langan värit ovat lempivärejäni. Noh, ei oranssi, mutta se menee kyllä muiden mukana, onhan siellä pinkkiäkin.

Yksi tarkoituksellinen virhekin tuli tehtyä, sillä mitä on työ ilman omaa käsintehdyn leimaa

Ihan passeli peite makuuhuoneeseeni. Testattukin jo on, ja toimii