Pohjoismaiden tilkkuilijoiden tilkkutreffit järjestetään joka kolmas vuosi milloin missäkin Pohjoismaassa vuorollaan. Kolme vuotta sitten ne pidettiin Suomessa Helsingin Kaapelitehtaalla. En osallistunut, vaikka olivat ihan kotimaassa. Nääs Tytär pääsi samana keväänä ylioppilaaksi ja juhlavalmistelut olivat helatorstaiviikonloppuna pahimmillaan. Silloin ajattelin, että kyllä ensi kerralla sitten. Syksyllä suunnittelinkin vielä Siipan kanssa, että juu, Empulla ajetaan halki Ruattin Jöötteporiin ja emäntä messuilee sitten siellä ihan olan takaa.

Vaan kuinkas kävikään? Molemmat vanhenevat pyöreitä vuosia tänä vuonna. Minä ohitin rajapyykin helmikuussa, Siipalla on se edessä heinäkuussa. Saimme päähämme pitää yhteiset satavuotisjuhlat nyt melkein puolivälissä. Nyt sai siis Nordisk Quilt Träff-tapahtuma taas väistyä juhlavalmistelujen tieltä.

IMG_0142.jpg

Kaikenlaista häsää tässä onkin jo tehty juhlien eteen ja monenlaista hommaa on vielä tiedossa ennen kuin juhlapäiväksi valittu Kustaanpäivä koittaa. Leipätyön ohella vapaa-aika tuntuu menevän tehokkaasti pileitten valmisteluissa. Näyttää vähän siltä, että bloggailusta on pakko pitää, jos ei nyt taukoa, niin vähintäänkin harvennusta. Kaukaa viisaana otin kuitenkin lomaa - juhlien jälkeen Silmänisku Silloin sitten enemmän tarinaa aiheesta.

Sillä välin voitte kommentoimalla arvuutella, mitä osaa kuvassa oleva virkkuutyö esittää juhlissamme. Kaikkien arvuuttelijoiden kesken ompi luvassa tietenkin arvontaa! Siispä mielikuvitus valloilleen, uusia innovatiivisia ideoita ja ehdotuksia pinkistä virkkuusta esiin!