Mää sain Vilukissilt huamionosotuksen. Kiitoksii vaa kunniast, kyl tämmöne ain lämmittää miält.

Huamionosotukseen kuuluu, et kerron muutaman asian ittestäin. Ei onneks tartte mittää sopimattomii itteestään kertoo, iha vaa seuraavallaisii:

1. Lempiruaka: Melkei kaik mis on käytetty hyvi voit, kermaa ja makkeemmis sorteis sokeriiki. Helpompi olis kertoo mist sapuskast en tykkää. Nimittäi silakkalaatikost. Puntari miälipiret ei kysytty.

2. Lempimakkeine: Näitki sorttei o aiva likaa, melkei kaik mennee. Mut sanotaa ny vaik etummaiseks lakritsi.

3. Lempiluettava: Sellane dekkari tai muu fiktiivine ja vähä humoristine kirja ko on luettu valmiiks äänikirjaks ja mää saa tehrä käsitöit samal ko kuuntelen sitä. Jos mukan o histuuriaa ja kommeit miähii ja kohtuullise mukkiimenevii ja tomerii naisii ni ain parempi. Sanosko suaraa et Leena Lehtolaist ja Kaari Utrioo.

4. Mialuisi tapa tehrä käsitöit: Mul o kohtuullise uus soffa, mut eppäile et jos oikee kattoo ni huamaa, et sen toisest nurkast löytää jo mun persaukse kuva. Siin kohtaa o hyvä valastus ja lyhyt matka vaihtaa rarioo uut levvyy sekä tiätty ernomase hyvä näkyvyys telkkarii. Ja tunnelma pittää ol semmone lepposa, ettei o kiirus mihkää.

5. Lempielokuva: Jaa, tää ovvaikee kymysys. Tullee miälee ainaki "Minun Afrikkani" joka kertoo Karen Blixenin elämäst ja siin o hianoi luantokuvauksii. En o kyl kattonu hetkee aikaa. Tarttiskoha kerrat täs joskus. Uuremmist o tiätty tää "Kuninkaan puhe", mää ku tykkää siit pääosan esittäjäst, mikänimisenyolikaa. Sama heppu muute esitti herra Darcyä "Ylpeys ja ennakkoluulo"-elokuvas, soli kans hyvä leffa. - Piti iha men välil kuuklettaa mikä se heppu oli. Soli siis tää Colin Firth.

Tää huamionosotus pittää tiätty jakkaa muillekki. Tää vast vaikee kymysys oliki, ko hyvii plokei o vaik kuimmont. Pitkää ja hartaast harkittuani pääti antaa nää ruususet

Maijal, Trykkityykil, Villaviidakol, Pirenal ja Elennahil.

Ans kattoo mitä plikat vastailee.