Kokeileva käsityö alkoi jälleen. Tuntuu mieltä ylentävältä sanoa opiskelevansa jo toista vuotta taiteita ;)

Tämä syksy aloitettiin jokseenkin ajatuksia herättävällä aiheella. Aloimme nimittäin vääntää rautalankaa... no, virallinen nimi on kait metallilankapunonta. Eka harjoitus oli ripustuskoukun teko.

Tuosta yläpäästä piti mallin mukaan tulla symmetrinen sydän-kuvio. Vaan minusta sydän on varsin kulunut aihe, joten vääntelin siitä vähän epämuotoisemman. Siis kyse ei ollut siitä, ettenkö olisi symmetristä osannut... Kaarien kulmikkaat kohdat ovat kyllä ihan taitamattomuutta, mutta toisaalta käsityön jälki näkyy. Tuota ohuempaa lankaa olisi saanut olla vähän pidempi pätkä, jotta se olisi riittänyt ylös haarakohtaan asti. Sen pyörittelin koukun varren ympärille ilman apuvälineitä, ne kun tuntuivat olevan vain tiellä. Nyt kyllä työkalupakista löytyy ne tarpeelliset pyöröpihditkin, isoa leikkuria en ole vielä hankkinut, pienet leikkurit olivat jo ennestään. Isomman työkalupakin hankinta kävi mielessä...

Ranteitten päälle metallilankahomma vähän käy, mutta muuten aika kivaa hommaa. Ensi kerralla pitäisi väsätä jokin kippo.