Vihdoinkin alkoi kauan kaivattu loma. On aikaa vaikka ihailla kukkia. Olen kauan toivonut itselleni pionia. Tämän kodin mukana sen sain ja lomani kunniaksi Hän äityi kukkimaan.

Myös mieluisia vieraita on käynyt heti loman alkuun. Tytär ja Poika viettivät luonani juhannuspäivän ja Maija tuli yökylään maanantaina. Tuomisina itse tehty grafiikkavedos ja lankakeriä, jotka jostain syystä ovat tuomoisen värisiä...

Mailmaa tuli parannettua ja vertaistukea saatua ihan kunnolla. Välillä meitä kävi katsomassa toinenkin vieras, pikku heinäsirkka. Hän vaikutti kyllä melko eksyneeltä, vaikka hyppikin karkuun pelastajan kättä. Lopulta hyppyheikki hoksasi hypätä ulos ovesta, kun me oikein selvitimme reitin hänelle.

Paikalliseen sekatavarakauppaan, lasistudioon ja rautakauppaankin tuli tutustuttua. Innostuimme myös saksimaan, ei kuitenkaan kankaita eikä lankoja vaan vähän repsahtanutta limoviikunaani. Nyt sekin on paljon ryhdikkäämmän näköinen.

Limoviikunan alle löysi tiensä piilossa ollut Pekingin kirpputorilta löytynyt budha. Vaikuttaa tyytyväiseltä uuteen mietiskelypaikkaansa.Olipa taas antoisa vuorokausi, kiitos Maija!